Anđela Đuričić posle OTKAZA na Hajpu našla novo zanimanje? U njegovom prisustvu objavila i vreme i mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024, 18:53

Anđela Đuričić posle OTKAZA na Hajpu našla novo zanimanje? U njegovom prisustvu objavila i vreme i mesto

Suptilno najavljuje novu profesiju?

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, je po izlasku iz rijalitija "Zadruga" otpočela svoju voditeljsku karijeru na "Hajp" televiziji gde joj je pružena šansa da pokaže svoje sposobnosti, iako nije iz te branše.

Ona je već nekoliko meseci unazad vodila autorsku emisiju, a mišljenja su bila podeljena o tome koliko je ona kvalifikovana za taj posao.

Na kraju, Đuričićeva je napravila pravi kolaps na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je pre nekoliko dana objavila da se sa "Hajpom" rastala, iz njoj poznatih razloga, kako ona kaže.

Od tada se naširoko spekuliše čime će se Crnogorka baviti dalje u životu. Anđela je potvrdila putem svog Instagram storija da ne prelazi ni na jednu drugu televiziju, te je to još više produbilo pitanje šta će sada raditi, s obzirom da je frizerka sa načetim voditeljskim zanatom.

Međutim, Đuričićeva je posle otkaza postala vrlo aktivna na društvenoj mreži Tiktok, gde drži lajvove. Već je poznato da mnogi bivši rijaliti učesnici od ovoga zarađuju prilično lepu svotu novca, a grupe koje se bave rijaliti igračima ukazale su na mogućnost da će i Anđela početi ovim da se bavi.

Za sada, sve je zasnovano na pretpostavkama. Ipak, Anđela je uz snimak svog udomljenog krznenog prijatelja najavila novi lajv, za večeras.

Srbija Danas/Instagram/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.