Advokat otkriva da li će Slađa Petrušić krivično odgovarati ukoliko se ispostavi da je živa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 14:34

Advokat otkriva da li će Slađa Petrušić krivično odgovarati ukoliko se ispostavi da je živa!

Otkrio da li joj sleduje kazna!

Usled brojnih spekulacija o verodostojnosti smrti Slađane Petrušić, advokat Mladen Magdelinić otkriva da li bi rijaliti učesnica mogla da odgovara pred zakonom ukoliko se ispostavi da je živa.

Na pitanje da li bi Slađana Petrušić počinila krivično delo ukoliko se ispostavi da je živa, te kolika bi joj tom prilikom zakonska kazna sledovala, odgovorio sledeće:

- To samo po sebi nije krivično delo, sem ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona nema neku materijalnu korist, što u ovom slučaju još ne znamo. Moguće da je u pitanju obično zamajavanje javnosti, što nije kažnjivo - rekao je advokat za "Informer".

Naime, danas se na Instagram profilu učesnice rijaliti programa Slađane Petrušić, sa kojeg ona inače komunicira sa pratiocima, pojavila vest da je preminula, te da će biti kremirana. Nedugo zatim njene kolege, prijatelji, ali i korisnici društvenih mreža naširoko su krenuli da se opraštaju od nje. Mnogi su posumnjali i da je ona inscenirala sve.

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić za "Blic".

Takođe, Slađin kolega iz rijalitija, Neven Ciganović složio se sa Marićem, te je tom prilikom bio nešto oštriji u osudama, ukoliko se ispostavi da je vest o njenoj smrti lažna.

- To je sve njena šala, vrlo neukusna. Nije sa njom ništa, sve one slike što je kačila kako se polomila, to je sve fejk. Skinula je sa interneta, nemojte se svi ložiti. Čim sam to video, znao sam da je to sve šala. Mora da zna da se zanela, da je proglasiti sebe mrtvim, zapravo krivično delo. Videćete da će se uskoro javiti i da je dobro, kada shvati da je napravila kardinalnu grešku. Pretražite malo fotografije po internetu, videćete da je sve to fejk - rekao je Neven Ciganović  ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.