Izvor: Blic, 14.Apr.2023, 10:29

NEVERICA I KONFUZIJA Nakon vesti da je umrla voditeljka Slađana Milošević, MREŽE SE USIJALE OD KOMENTARA: "Ako se sa ovim šalite..."

Nakon što je Vesna Rivas na svom Instagramu objavila vest da je preminula bivša voditeljka "Parova", Slađana Petrušić i oprostila se od nje zajedničkim uspomenama koje je podelila, oglasio se i Milomir Marić za "Blic" koji tvrdi da je sve izmišljeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVE JE TO LOŠA ŠALA" Šok! Oglasio se drug voditeljke nakon vesti da je umrla

Izvor: Blic, 14.Apr.2023

Vest da je preminula bivša voditeljka "Parova", Slađana Petrušić šokirala je domaću javnost. Odmah su krenule polemike oko istinitosti informacije koju je Vesna Rivas objavila na svom Instagramu, a pre toga je i osvanula poruka na voditeljkinom profilu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.