ANA KORAĆ KO OD MAJKE ROĐENA! Pored tetovaže, na zadnjici ima i OVO!

Izvor: Svet, 25.Mar.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA KORAĆ KO OD MAJKE ROĐENA! Pored tetovaže, na zadnjici ima i OVO!

Kako pravila života u “Zadruzi” nalažu, ako se više od jedne osobe nađe u toaletu, kamera će ovo zabeležiti. Slučajno ili namerno, Ana i David su se našli u isto vreme u unutrašnjem toaletu, a Koraćeva nije ništa ostavila mašti!
LUNA TRUDNA? Ovo je NEPOGREŠIV ZNAK! Gagijeva REAKCIJA šokirala sve! Miljana se vraća u Zadrugu da ODRADI 100.000 evra! Odrekla se NAGRADE? Anabelina sestra surovo iskrena! Porodica nije znala da je Gagi maltretira – To joj se urezalo u psihu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ostavilo je posledice! Ana Korać ne haje za kamere! Ana Korać se potpuno opustila u tuš kabini, dok je njen dečko čuvao stražu na vratima.
Osim bujnih grudi i oble zadnjice, Koraćeva je pokazala još jedan detalj na svom telu koji će mnogima biti zanimljiv. Naime, Koraćeva je istetovirala nešto na svojoj zadnjici, a kamere rijaltija “Zadruga” uspele su da ovo zabeleže.

Pored tetovaže, Ana Korać ima mladež na levom g*zu.
Pošto postoje i tumači mladeža, evo objašnjenja:
Žena koja ima mladež na ovom mestu je veoma nestabilna ličnost. Voli da troši novac. Prvi brak će sklopiti pod negativnim uticajem i u velikoj većini završava razvodom.
Svetyoutube printscreen
The post ANA KORAĆ KO OD MAJKE ROĐENA! Pored tetovaže, na zadnjici ima i OVO! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marija Šerifović uputila VAŽAN APEL svim kolegama! Pokažite HUMANOST!

Izvor: Svet, 25.Mar.2020

Usled tragedije koja je zatekla Anju Stojanović (22) koja je u požaru izgubila roditelje, brata i dva kućna ljubimca, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović odlučila je da svoj honorar od koncerta donira Anji.. LUNA TRUDNA? Ovo je NEPOGREŠIV ZNAK! Gagijeva REAKCIJA šokirala sve! Miljana...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.