A SVI BRUJE O DERBIJU I VRAĆANJU DRŽAVLJANSTVA: Dejanina HIT izjava o BIVŠEM dečku Stojketu! ULAZI u Zadrugu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A SVI BRUJE O DERBIJU I VRAĆANJU DRŽAVLJANSTVA: Dejanina HIT izjava o BIVŠEM dečku Stojketu! ULAZI u Zadrugu?

Interesantno...

Pre gostovanja u emisiji "Amidži šou", gde su se ipak mimoišli, Dejana Živković je imala hit komentar o bivšem momku koji je trenutno u žiži javnosti zbog izjave posle derbija da će vratiti srpsko državljanstvo - golmanu fudbalskog kluba Partizan, Vladimiru Stojkoviću. Kao da ju je iznenadilo pitanje o njemu.

- Nemam šta da komentarišem, to je bilo davno, ko se još toga seća - počela je zbujeno Dajana izjavivši da se gotovo i ne seća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popularnog Stojketa iako je imala dosta prilike da ga se u poslednje vreme priseti jer cela Srbija bruji o golu u derbiju i njegovoj izjavi u afektu da će vratiti pasoš Srbije.

Posle kraće pauze, ona se snašla i nastavila:

- Došli smo ovde nekim drugim povodom. Nismo se sreli pre emisije, ne zato što smo se izbegavali. Nema potrebe da se izbegavamo, to je davno bilo i niko se toga više ne seća - završila je kratko i dodala da nije istina kako je bila hapšena i da je sve rekla na tu temu:

- Sledeće pitanje - rekla je i nije htela da odgovori ni na pitanje kako gledaju kad tako mlada i lepa žena uđe u zatvor kao opasku da ide u posete uhapšenom Škaljarcu s kojim su je povezivali mediji, kako je ranije izjavila.

Na pitanje da li je istina da ulazi u rijaliti "Zadruga" rekla je:

- Videćete, polako - bila je zagonetna i dodala da ne prati dešavanja u Šimanovcima, baš kao ni prve sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.