Vesna Rivas: Stanija je jeftina i prosta klošarka!

Izvor: Poznati.info, 27.Maj.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Stanija je jeftina i prosta klošarka!

Vesna Rivas ne podnosi Staniju.

On je preksinoć po ko zna koji put oplela po najzgodnijoj farmerki. Ona je na Gocinu konstataciju kako Stanija pobeđuje počela da navodi razloge zbog kojih ona misli da nema šanse da pobedi:

Vesna: Stanija je kvarna. Mućak. Jeftinoća, prostota i sve najgore. Ona je jedna od milion. Grli Filipa, a obraća se nekom drugom iza kamere. Ona je dno dna. Ona misli da su sise i dupe još uvek najbitnije u ovoj zemlji. Klošarka jedna prosta.


Poznati.info
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Goca Božinovska: Vesna i Ekrem su su vampiri, slepac i slepica!

Izvor: Poznati.info, 27.Maj.2013

Goca Božinovska se ubila od alkohola, pa počela da vređa Ekrema i Vesnu Rivas. Nju je iznervirala njihova zajednička priča, pa se povukla u spavaću sobu, gde je počela da ih pljuje:..Goca: Ne dozvoljavam da pljuju po njoj, vampiri vampirski. Rade kompleksi kod njih. Vesna Rivas nikada nije bila...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.