Ðilas: Vlasnici teret krize prebacuju na zaposlene (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Nov.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðilas: Vlasnici teret krize prebacuju na zaposlene (VIDEO)

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Ðilas izjavio je danas da je jedan broj vlasnika kompanija u Srbiji ekonomsku krizu iskoristio da njen teret prebace na zaposlene što je nepošteno i nefer.

"To je nepošteno i nefer i posao Demokratske stranke je da učini sve da se takve stvari spreče ", rekao je Ðilas, gradonačelnik Beograda, koji je u sedištu DS razgovarao sa predstavnicima Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije.

Pavičić: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Preti nam finansijski slom

Đilas: Ugovor o izgradnji metroa u petak (VIDEO)

Vraćamo se na marke?

Ðilas je rekao da u Srbiji postoji ozbiljan ekonomski problem i ozbiljne posledice ekonomske krize, ali i veliki broj ljudi koji teret krize prebacuju na svoje zaposlene, a oni nastavljaju da žive kao pre krize.

"To vodi u situaciju koja neće moći da se kontroliše", kazao je Ðilas novinarima.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Poslodavci nisu fer

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2011

Izvestan broj vlasnika kompanija u Srbiji ekonomsku krizu koriste da njen teret prebace na zaposlene što je nepošteno i nefer, rekao je danas zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Ðilas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.