Vučić u Davosu na panelu o diplomatskom dijalogu na Zapadnom Balkanu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jan.2023, 06:12

Vučić u Davosu na panelu o diplomatskom dijalogu na Zapadnom Balkanu

DAVOS  – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će učestvovati, u okviru Svetskog ekonomskog foruma (WEF) u Davosu, u panelu Diplomatski dijalog na Zapadnom Balkanu. Panel će moderirati predsednik WEF Borge Brende, a pored Vučića učestvovaće i drugi lideri iz regiona, kao i specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak i član Izvršnog […]
Vest Vučić u Davosu na panelu o diplomatskom dijalogu na Zapadnom Balkanu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas u Davosu na panelu o Diplomatskom dijalogu na Zapadnom Balkanu

Izvor: Blic, 19.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će učestvovati, u okviru Svetskog ekonomskog foruma (WEF) u Davosu, u panelu Diplomatski dijalog na Zapadnom Balkanu.

Nastavak na Blic...

Vučić sa liderima regiona na panelu o Zapadnom Balkanu u Davosu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2023

Lideri Zapadnog Balkana, među kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, okupili su se danas u Davosu na panelu "Diplomatski dijalog na Zapadnom Balkanu" u okviru Svetskog ekonomskog foruma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

(UŽIVO) "SVI MISLE ISTO O SVIM PITANJIMA, A JA SAM UNEO MALO PLURALIZMA" Vučić u Davosu o razgovoru sa Plenkovićem, investicijama i "magarećoj klupi"

Izvor: Blic, 19.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas završava posetu Davosu gde boravi u okviru Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.