Izvor: EMportal, 22.Feb.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U železničkoj nesreći u Buenos Ajresu 49 poginulih

Četrdeset devet ljudi, među kojima i jedno dete, poginulo je, a nekoliko stotina je povređeno danas u Buenos Ajresu u Argentini kada je voz prigradske železnice udario u graničnik na kraju platforme u železničkoj stanici, rekao je komesar Federalne policije Nestor Rodriges.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U željezničkoj nesreći u Argentini povrijeđene stotine ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2012

BUENOS AJRES - Najmanje 340 ljudi povrijeđeno je danas u Buenos Ajresu kada je voz prigradske željeznice udario u graničnik na kraju platforme u željezničkoj stanici, rekao je argentinski ministar saobraćaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U nesreći u Buenos Ajresu 49 poginulih

Izvor: Mondo, 22.Feb.2012

Četrdeset devet ljudi, među kojima i jedno dete, poginulo je danas u Buenos Ajresu u Argentini u železničkoj nesreći.

Nastavak na Mondo...

Voz izleteo iz šina, 49 mrtvih, 600 povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012

Četrdeset devet ljudi, među kojima i jedno dete, poginulo je, a nekoliko stotina je povređeno u Buenos Ajresu u Argentini kada je voz prigradske železnice udario u graničnik na kraju platforme u železničkoj stanici, rekao je komesar Federalne policije Nestor Rodriges...Ministar saobraćaja Huan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nesreća putničkog voza u Argentini, najmanje 49 stradalih

Izvor: Danas, 23.Feb.2012, 00:48

Najmanje 49 ljudi, među kojima jedno dete, poginulo je, a gotovo 600 je povređeno u prestonici Argentine kada je putnički voz udario u graničnik na kraju platforme u železničkoj stanici, rekao je komesar Federalne policije Nestor Rodriges.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.