U Srbiji od danas veće akcize na gorivo, duvan, alkoholna pića, kafu

Izvor: Capital.ba, 01.Jul.2020, 12:12

U Srbiji od danas veće akcize na gorivo, duvan, alkoholna pića, kafu

BEOGRAD – Nove, veće akcize na naftne derivate, alkoholna pića, kafu, duvan i duvanske proizvode počinju da važe od danas, 1. jula. Primjena novih akciza trebalo je da počne 1. februara, ali je odložena za 1. jul. Tako će akcize na benzin biti 57,10 dinara po litru, evrodizel 58,72 dinara, dok će akcize na tečni naftni gas biti 44,59 dinara po kilogramu. Za biogorivo i biotečnosti akcize će biti 57,37 dinara, a za ostale derivate nafte 68,45 dinara po kilogramu. Proizvođači duvanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << proizvoda prilagođavaju se povećanju cijena dva puta godišnje, kako predviđa akcizni kalendar usvojen 2017. godine, a prilikom prošlog pomjeranja, paklica cigareta je u prosjeku bila skuplja za deset dinara. Tanjug Чланак U Srbiji od danas veće akcize na gorivo, duvan, alkoholna pića, kafu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Od danas veće akcize na gorivo, duvan, alkoholna pića, kafu

Izvor: JUGpress.com, 01.Jul.2020

LESKOVAC-BEOGRAD-VRANJE-NIŠ..Nove, veće akcize na naftne derivate, alkoholna pića, kafu, duvan i duvanske proizvode počinju da važe od danas, 1. jula...Primena novih akciza trebalo je da počne 1. februara, ali je odložena za 1. jul.Od danas veće akcize na gorivo, duvan, alkoholna pića, kafu..Tako...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.