Tribina o nasilju prema ženama u Radio kafeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina o nasilju prema ženama u Radio kafeu

Novosadski humanitarni centar i Fondacija 021 u sredu 21. decembra, sa početkom u 18 časova, u Radio kafeu u Novom Sadu organizuju tribinu o nasilju nad ženama i ekonomskom osnaživanju žena.

U razgovoru će učestvovati Svetlana Selaković - Pomoćnica pokrajinskog sekretara za demografiju i ravnopravnost polova, Ivana Perić – SOS Ženski centar, Biljana Stepanov – Centar za podršku ženama, Indira Poparić – poslovna konsultantkinja i Tanja Mrdak – dobitnica SEED >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << granta.

Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju tribini mogu da se prijave putem mejla dobrila.nshc@gmail.com najkasnije do utorka 20. decembra, navodi se u pozivu.

Tribinu organizuje Novosadski humanitarni centar u okviru Regionalnog SEED programa podrške razvoju obrazovanja i zapošljavanja (Support of educational and employment development in Albania, Kosovo and Serbia).

Radio kafe nalazi se u ulici Svetozara Miletića 45.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predavanje "Šta je bilo pre rokenrola – 3 deo"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2016

U Američkom kutku u Novom Sadu u četvrtak 22. decembra, sa početkom u 18 časova, biće održano treće predavanje iz ciklusa "Šta je bilo pre rokenrola"...Posetioci će imati priliku da čuju kako je pokušaj ucene nacionalnih radio giganata ne samo propao već sondirao teren za pojavu rokenrola...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.