Tajne iskusnih pekara: Preliv za pitu koji će je učiniti još sočnijom i ukusnijom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2023, 10:02

Tajne iskusnih pekara: Preliv za pitu koji će je učiniti još sočnijom i ukusnijom

Iskusni pekari znaju da je tajna neodoljivog ukusa pite u prelivu. On je čini mekšom i sočnijom, a veoma lako se pravi. Isprobajte recept i svi će pohvaliti pitu koju ste pravili! Sastojci: 8 kašika brašna 1 suvi kvasac 2 šolje mleka 1 šolja ulja so ili šećer (u zavisnosti od toga da li pravite […]
Vest Tajne iskusnih pekara: Preliv za pitu koji će je učiniti još sočnijom i ukusnijom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Najukusniji pečeni karfiol sa parmezanom i prezlama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2023

Pečeni karfiol iz rerne gotov za tren oka! Sastojci: 2 glavice karfiola, iseckano na cvetove 2 kašika maslinovog ulja 5 kašika prezli ½ kašičice belog luka u prahu 2 kaiške parmezana so, biber po ukusu Priprema: U činiju stavite ulje i karfijol. Dobro promešajte. Dodajte prezle i parmezan, beli...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.