
Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2023, 10:02
Tajne iskusnih pekara: Preliv za pitu koji će je učiniti još sočnijom i ukusnijom
Iskusni pekari znaju da je tajna neodoljivog ukusa pite u prelivu. On je čini mekšom i sočnijom, a veoma lako se pravi. Isprobajte recept i svi će pohvaliti pitu koju ste pravili! Sastojci: 8 kašika brašna 1 suvi kvasac 2 šolje mleka 1 šolja ulja so ili šećer (u zavisnosti od toga da li pravite […]
Vest Tajne iskusnih pekara: Preliv za pitu koji će je učiniti još sočnijom i ukusnijom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...
Najukusniji pečeni karfiol sa parmezanom i prezlama
Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2023
Pečeni karfiol iz rerne gotov za tren oka! Sastojci: 2 glavice karfiola, iseckano na cvetove 2 kašika maslinovog ulja 5 kašika prezli ½ kašičice belog luka u prahu 2 kaiške parmezana so, biber po ukusu Priprema: U činiju stavite ulje i karfijol. Dobro promešajte. Dodajte prezle i parmezan, beli...