U oktobru se zadužujemo 450 mil. €

Izvor: B92, 04.Okt.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U oktobru se zadužujemo 450 mil. €

Beograd -- Uprava za javni dug planirala je za oktobar aukcije državnih hartija od vrednosti od 31 milijarde dinara i denominovanih u evrima od 150 miliona.

Za 5. oktobar planirana je aukcija šestomesečnih državnih zapisa u vrednosti od šest milijardi dinara, a za 11. oktobar aukcija tromesečnih državnih zapisa u vrednosti od pet milijardi dinara.

Za 16. oktobar zakazana je aukcija trogodišnjih državnih obveznica u vrednosti od 10 milijardi dinara, sa godišnjim kuponom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 10 odsto i polugodišnjom isplatom i planirano je ponovno otvaranje emisije.

Nedelju dana kasnije planirana je aukcija pedesettronedeljnih državnih zapisa u vrednosti od 10 milijardi dinara i, takodje, je planirano ponovno otvaranje emisije.

Za 24. oktobar zakazana je aukcija dvogodišnjih državnih obveznica u vrednosti od 100 miliona evra, sa godišnjim kuponom od 5,75 odsto i polugodišnjom isplatom, a za 31. oktobar aukcija pedesettronedeljnih državnih zapisa u vrednosti od 50 miliona evra. I za ove aukcija planirana su ponovna otvaranja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U oktobru se zadužujemo novih 450 mil. evra

Izvor: Akter, 04.Okt.2012

Uprava za javni dug planirala je za oktobar aukcije državnih hartija od vrednosti od 31 milijardu dinara i denominovanih u evrima od 150 miliona

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.