Prodavnice će od utorka raditi do 21.00, kafići i tržni centri do 18.00

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2020, 16:53

Prodavnice će od utorka raditi do 21.00, kafići i tržni centri do 18.00

U periodu od 24. novembra do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se i oni neće raditi od 18.00 do 5.00 časova narednog dana, navodi se u novoj Uredbi vlade objavljenoj u Službenom glasniku.

Ovom Uredbom izmenjeni su neki članovi prethodne uredbe tako da je ostalo da prodavnice i drugi maloprodajni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trgovinski objekti neće raditi od 21 do 5.00 sati.

Apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane, mogu da rade bez ograničenja, navodi se u Uredbi.

Vlada Srbije propisala je juče više novih mera, koje će biti na snazi počev od utorka ujutru, pa narednih deset dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD UTORKA KAFIĆI I TRŽNI CENTRI RADE DO 18 SATI Evo koliko će biti skraćeno radno vreme prodavnica

Izvor: Blic, 22.Nov.2020

U periodu od 24. novembra do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se i oni neće raditi od 18.00 do 5.00 časova...

Nastavak na Blic...

Šta sve od utorka radi do 18, a šta do 21 sat

Izvor: Luftika.rs, 23.Nov.2020, 11:28

Vlada Srbije objavila je u Službenom glasniku novu, izmenjenu Uredbu o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19 koja će početi da važi od utorka, 24. novembra, piše Nova.. Prema toj uredbi, restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kao i trgovinskim centrima, pozorištima,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.