Izvor: Blic, 22.Nov.2020, 17:19

OD UTORKA KAFIĆI I TRŽNI CENTRI RADE DO 18 SATI Evo koliko će biti skraćeno radno vreme prodavnica

U periodu od 24. novembra do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se i oni neće raditi od 18.00 do 5.00 časova narednog dana, navodi se u novoj Uredbi vlade objavljenoj u Službenom glasniku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PADA ODLUKA ZA ŠKOLE I VRTIĆE! Uskoro bi trebalo da se zna KO ĆE NA ONLAJN nastavu, kao i kome će trebati POTVRDA ZA OBDANIŠTA

Izvor: Blic, 22.Nov.2020

Radno vreme kafića, restorana, klubova, kladionica od utorka će biti skraćeno do 18.00 časova, broj putnika u javnom gradskom prevozu biće ograničen, svi koji mogu biće poslati na rad od kuće..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.