Poreč: Iz zlatare ukrali nakit vredan 1,38 miliona evra

Izvor: S media, 23.Jul.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreč: Iz zlatare ukrali nakit vredan 1,38 miliona evra



U centru Poreča, za sada nepoznati počinioci, za samo nekoliko minuta, opljačkali su zlataru iz koje su uzeli nakit vredan deset miliona kuna (1,38 miliona evra).


Pljačka je bila dobro organizovana, a pljačkaši su pred zgradu došli u kolima hitne pomoći.

Kako izveštavaju lokalni mediji, pljačka se desila u sredu u 5.30 ujutro kad su se pljačkaši vozilom hitne pomoći dovezli pred zlataru Veritas u Ulici Dekumanus u samom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Poreča, odeveni kao medicinsko osoblje provalili kroz ulazna vrata i u samo nekoliko minuta odneli veliku količinu nakita.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Stjuardesa krala od putnika dok su spavali

Pljačka buketom cveća

Diznilend za ruske milionere

Opljačkali milion dinara iz Pireus banke!

Zlatara Majdanpek neće otići u stečaj

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Poreču ukraden nakit vredan 1,38 miliona evra

Izvor: Blic, 23.Jul.2010

U centru Poreča, za sada nepoznati počinioci, za samo nekoliko minuta, opljačkali su zlataru iz koje su uzeli nakit vredan deset miliona kuna (1,38 miliona evra). ..Pljačka je bila dobro organizovana, a pljačkaši su pred zgradu došli u kolima Hitne pomoći...Kako izveštavaju lokalni mediji, pljačka...

Nastavak na Blic...

Poreč: Lopovi odneli 1,38 miliona evra u kolima hitne pomoći

Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Jul.2010

U centru Poreča, za sada nepoznati počinioci, za samo nekoliko minuta, opljačkali su zlataru iz koje su uzeli nakit vredan deset miliona kuna (1,38 miliona evra). Pljačka je bila dobro organizovana, a pljačkaši su pred zgradu došli u kolima hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.