PANDEMIJA ĆE NAS EKONOMSKI UNAZADITI Merkel zabrinuta da se groobalni odnos snaga menja u korist Azije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 18:12

"PANDEMIJA ĆE NAS EKONOMSKI UNAZADITI" Merkel zabrinuta da se groobalni odnos snaga menja u korist Azije

Ona je ponovila da Nemačka ne namerava da kontroliše svoje građane na način na koji to čini Kina, ali je ukazala da se moraju uložiti dodatni napori kako bi se održao korak u tehnološkom razvoju

Nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je danas da će pandemija korona virusa dodatno promeniti globalni odnos snaga u korist azijskih država.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Pandemija će nas ekonomski unazaditi - upozorila je Merkelova na video sednici nemačke vlade, i naglasila da je izvesniji ekonomski oporavak u zemljama poput Kine i Južne Koreje, u kojima su građani disciplinovano nosili maske i manje demonstrirali protiv vanrednih mera.

.

Prošlog meseca je nemačka policija upotrebila vodene topove i koristila suzavac da rastera više hiljada demonstranata koji su u Berlinu protestovali protiv uvođenja restriktivnih mera.

Na današnjem video zasedanju nemačke vlade, ministar zdravstva Jens Špan najavio je da će vakcinacija protiv korona virusa u Nemačkoj početi od januara iduće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Merkel: Pandemija menja globalni odnos snaga u korist Azije

Izvor: RTS, 01.Dec.2020

Nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je da će pandemija koronavirusa dodatno promeniti globalni odnos snaga u korist azijskih država. . "Panedmija će nas ekonomski unazaditi", upozorila je Merkelova na video-sednici nemačke vlade, i naglasila da je izvesniji ekonomski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.