Izvor: Capital.ba, 25.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluke o rješavanju međunarodne finansijske krize će biti donesene na samitu

PEKING, Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izjavio je danas u Pekingu da će odluke o rješavanju međunarodne finansijske krize biti donesene 15. novembra na samitu grupe G-20 u Washingtonu. 'Ono što je rekao kineski premijer Wen Jiabao ilustrativno je za stanje duha naših azijskih prijatelja', kazao je Sarkozy prilikom zatvaranja samita Azija-Evropa (ASEM), uveliko posvećenog aktuelnoj...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U Vašingtonu će se odlučivati o krizi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2008

Na samitu 20 najrazvijenijih zemalja, koji će se održati 15. novembra u Vašingtonu, biće odlučeno o daljim koracima za prevazilaženje globalne finansijske krize, saopštio je danas francuski predsjednik Nikola Sarkozi. On je na zatvara ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.