Brodnjak: Zadržaćemo brend Komercijalne banke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2020, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodnjak: Zadržaćemo brend Komercijalne banke

Predsednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB), koja je kupila 83,23 odsto vlasničkog udela u Komercijalnoj banci, Blaž Brodnjak izjavio je danas da će NLB zadržati brend Komercijalne banke.

Brodnjak je na konferenciji za medije na Kopaonik biznis forumu rekao da je kupovina Komercijalne banke za njega privilegija i obaveza, dodajući da je ponosan što je Vlada Srbije videla u NLB pravog partnera za Komercijalnu banku.

"Ovih dana se mnogo pisalo o tome da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << li ćemo zadržati brend Komercijalne banke, zadržaćemo brend Komercijalne banke, jer smo impresionirani brendom kako je prihvaćen, tako da će to biti NLB Komercijalna banka", rekao je Brodnjak.

Prema njegovim rečima, Srbija je oduvek za NLB bila najinteresantnije tržište, dodajući da im je bilo potrebno nekoliko godina da kupe još nešto dodatno, iako je NLB Beograd imala odlične rezultate, ali da je to bila, kako kaže, "mala operacija".

"Planiramo da izgradimo ozbiljnu priču sa Komercijalnom bankom, bićemo jedan od tri najznačajnija igrača na tržištu, sada nam preostaje transakcija sa Komercijalnom bankom", naveo je Brodnjak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brodnjak: Banka će zadržati ime i zvaće se NLB Komercijalna

Izvor: Danas, 03.Mar.2020

NLB banka će zadržati brend Komercijalne banke i banka će se nakon integracije zvati NLB Komercijalna banka. Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB grupe u obraćanju novinarima na Kopaonik biznis forumu rekao je da treba sačekati saglasnosti regulatora na svim tržištima na kojima posluje, kao i...

Nastavak na Danas...

Brodnjak: "Banka će zadržati ime i zvaće se NLB Komercijalna"

Izvor: Blic, 04.Mar.2020, 11:14

Predsednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB), koja je kupila 83,23 odsto vlasničkog udela u Komercijalnoj banci, Blaž Brodnjak izjavio je danas da će NLB zadržati brend Komercijalne banke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.