Nova runda trgovinskih pregovora između SAD i Kine 10. oktobra

Izvor: Capital.ba, 07.Okt.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova runda trgovinskih pregovora između SAD i Kine 10. oktobra

VAŠINGTON, Zvaničnici SAD sastaće se sa visokorangiranim zvaničnicima Kine u četvrtak, 10. oktobra, kako bi započeli novu rundu pregovora o trgovini sa ciljem smirivanja tenzija između dvije najveće svjetske ekonomije, potvrđeno je danas iz Bijele kuće. Portparol Bijele kuće Stefani Grišam saopštila je da će među temama razgovora biti pitanja prinudnog transfera tehnologije, prava na intelektualnu svojinu, usluga, necarinskih prepreka, poljoprivrede i izvršenja. “Strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << će pokušati da nadograde pregovore koji su održani prošle sedmice na nivou zamjenika”, rekla je Grišamova. Чланак Nova runda trgovinskih pregovora između SAD i Kine 10. oktobra се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nova runda pregovora Kine i SAD 10. oktobra

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2019

Zvaničnici SAD sastaće se sa visokorangiranim zvaničnicima Kine u četvrtak, 10. oktobra, kako bi započeli novu rundu pregovora o trgovini sa ciljem smirivanja tenzija između dvije najveće svjetske ekonomije, potvrđeno je danas iz Bijele kuće. Portparolka Bijele kuće Stefani Grišam saopštila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.