Najava događaja za subotu, 28. novembar 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 28.Nov.2020, 08:08

Najava događaja za subotu, 28. novembar 2020. godine

BANJALUKA – U 11.00 časova predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće sa predstavnicima organizacija za djecu s poteškoćama u razvoju. Sastanku će prisustvovati i ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Dejan Kusturić; – u 12.00 časova predviđena je konferencija za novinare. /Specijalna biblioteka za slijepa lica/ BANJALUKA – Od 10.00 do 14.30 časova “Forvard” konferencija u >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << organizaciji Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske i Inovacionog centra; – u 11.00 časova izjave za novinare ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske Srđana Rajčevića i direktora Inovacionog centra Banjaluka Drage Gverića. /Tržni centar “Delta”/ NIŠ – U 11.00 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće prikazu tenkova T-72MS u Kasarni “Mija Stanimirović”. KUZMIN/SREMSKA RAČA – U 10.00 časova premijer Srbije Ana Brnabić i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posjetiće lokaciju izgradnje auto-puta na dionici Kuzmin-Sremska Rača. Чланак Najava događaja za subotu, 28. novembar 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promocija "Forvard" konferencije u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2020

BANJALUKA - Druga "Forvard" konferencija biće promovisana danas u Banjaluci, u organizaciji Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske i Inovacionog centra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.