Metalfer negira da pregovara o preuzimanju Železare

Izvor: Beta, 14.Apr.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalfer negira da pregovara o preuzimanju Železare

PRIŠTINA, 14. aprila 2014. (Beta) - Kompanija Metalfer u ponedeljak je negirala da pregovara sa Vladom Srbije o prezimanju Železare Smederevo.

Prištinski list "Koha ditore" piše da Vlada Srbije pregovara o prodaji Železare sa Kor grupom (Core Group), koja je u konzorciju sa kompanijom Metalfer iz Srbije i Trasti (TraStee) iz Italije.

U saopštenju Metalfera navodi se da kompanija u takvim razgovorima nije učestvovala, niti ima saznanja da su postojali.

List >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << "Koha ditore" je objavio da je portparol firme Lamkosa, u vlasništvu Kor grupe, Arlind Jupolli, potvrdio da je ta poslovna grupacija u završnoj fazi pregovora o preuzimanju Železare Smederevo. Vlasnik Kor grupe je Albanac koji ima britansko državljanstvo Jeton Sadiku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.