MUP-u isplata 1,5 milijardi dinara zaostalih troškova za prevoz

Izvor: Studio B, 30.Dec.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP-u isplata 1,5 milijardi dinara zaostalih troškova za prevoz

Vlada Srbije donele je danas odluku da se pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova isplati 1,5 milijardi dinara koliko iznose neisplaćeni troškovi za prevoz.

Zahvaljujući naporima ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i dobroj saradnji sa Vladom Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova je ispunilo obećanje da se do kraja godine izmire zaostali troškovi za prevoz na posao i sa posla, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

MUP: Isplata zaostalih troškova za prevoz

Izvor: RTS, 30.Dec.2015

. Vlada Srbije donele je odluku da se pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova isplati 1,5 milijardi dinara koliko iznose neisplaćeni troškovi za prevoz.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.