MUP: Skandalozna teza da Stefanović brani Golubovića

Izvor: Blic, 29.Dec.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Skandalozna teza da Stefanović brani Golubovića

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su teze pojedinih medija da ministar Nebojša Stefanvić "brani Kristijana Golubovića" - skandalozne i potpuno netačne.

- Skandalozan je pokušaj pojedinih medija da reči ministra Nebojše Stefanovića u emisiji 'Ćirilica', Milomira Marića, istrgnu iz konteksta i prekroje ih po svojoj volji, zarad samo njima znanih interesa, kršeći osnovne novinarske postulate - navodi se u saopštenju MUP-a.

MUP navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ministar, odgovarajući na novinarsko pitanje - ko je danas šef mafije u Srbiji - rekao da organizovanih kriminalnih grupa poput zemunskog ili voždovačkog klana danas više nema.

Na konstataciju novinara Milomira Marića da su "oni, izgubili posao pa učestvuju u rijalitijima", ministar je rekao da to nisu baš pravi mafijaši, niti su baš iz vrha podzemlja, ali nije izneo nijedno konkretno ime.

- Zbog obmana koje pokušavaju da se plasiraju i zarad istinitog informisanja javnosti, MUP je spreman je da ustupi snimak ministrovog gostovanja u emisiji 'Ćirilica' - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.