Policija uhapsila medjunardonu bandu hakera

Izvor: S media, 18.Maj.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila medjunardonu bandu hakera

Italijanski karabinijeri razotkrili su medjunarodnu bandu hakera u toku istrage koja je dovela do hapšenja 23 osobe raznih nacionalnosti, saopštile su vlasti te zemlje.

Članovi bande, medju kojima je bilo nekoliko žena, uhapšeni su u 11 regiona Italije u okviru operacije "meč point", koju je pokrenula specijalna istražna jedinica rimskih karabinijera, prenela je agencija Ansa.

Na meti ove organizacije, osnovane pre godinu i po dana, koja je prevarama sa kreditnim karticama za samo šest meseci ostvarila zaradu od milion evra, bilo je na stotine korisnika Interneta, trgovačkih centara i luksuznih prodavnica.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijanska policija uhapsila međunarodnu bandu hakera

Izvor: Blic, 19.Maj.2010, 09:25

Italijanski karabinijeri razotkrili su međunarodnu bandu hakera u toku istrage koja je dovela do hapšenja 23 osobe raznih nacionalnosti, saopštile su vlasti te zemlje...Članovi bande, među kojima je bilo nekoliko žena, uhapšeni su u 11 regiona Italije u okviru operacije "meč point", koju je pokrenula...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.