Izvor: Blic, 20.Sep.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INVESTICIJA TEŠKA 45 MILIONA EVRA Počela gradnja "Navigator biznis centra 2" na Novom Beogradu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor "MPC Properties" Ingo Nisen svečano su danas položili kamen temeljac na mestu izgradnje novog poslovnog objekta klase A, "Navigator Business Centra 2", čime je obeležen početak još jednog važnog projekta kompanije "MPC Properties" - najvećeg investitora u regionu Jugoistočne Evrope. Vrednost investicije procenjuje se na više od 45 miliona evra, a svečano otvaranje je planirano za prvi kvartal 2020. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeri Mina konačno spreman

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 00:02

Jedan od junaka reprezentacije Kolumbije je konačno spreman da se vrati na teren...Jeri Mina će konačno zabeležiti svoj prvi nastup u Premijer ligi u svom novom klubu...Ovaj fudbaler koji je kao pojačanje Evertona stigao pred sam početak ove sezone je trenirao punim intenzitetom danas i biće konačno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.