Flixbus vozi i za Budimpeštu: Od 3. oktobra četiri puta dnevno

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flixbus vozi i za Budimpeštu: Od 3. oktobra četiri puta dnevno

Kompanija FlixBus širi svoju mrežu linija iz Srbije na još jednu zemlju. Beograd i Novi Sad, naime, biće povezani i direktnom autobuskom linijom sa Budimpeštom.

Saobraćaj ka jednom od najvećih raskršća FlixBusa iz kojeg se može dalje nastaviti putovanje i u najudaljenije evropske destinacije krenuće od 3. oktobra i to četiri puta dnevno.

"Zadovoljstvo nam je da najavimo čak četiri nova polaska dnevno u smeru Mađarske", rekao je na prezentaciji nove linije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Grbeša je za B92 rekao i da je u fokusu kompanije pružanje udobnosti i dodatne pogodnosti putnicima, pa u svakom autobusu obezbeđuju više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, ali i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Neka od vozila opremljena su i rampama za invalide.

FlixBus, inače, postoji od 2013. godine i putnicima nudi 350.000 autobuskih linija dnevno i 2.000 destinacija u 28 evropskih država, a poslovni model je takav da sarađuju sa regionalnim partnerima i autobuskim prevoznicima kakvi su u Srbiji Fudeks i Sirmijumbus.

Uz Zagreb i Ljubljanu, Budimpešta je treća destinacija na koju će voziti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.