Srbija

Utorak, 01.10.2019.

15:11

Flixbus vozi i za Budimpeštu: Od 3. oktobra četiri puta dnevno

Kompanija FlixBus širi svoju mrežu linija iz Srbije na još jednu zemlju. Beograd i Novi Sad, naime, biće povezani i direktnom autobuskom linijom sa Budimpeštom.

Izvor: B92

Flixbus vozi i za Budimpeštu: Od 3. oktobra četiri puta dnevno
Foto: Promo

Saobraćaj ka jednom od najvećih raskršća FlixBusa iz kojeg se može dalje nastaviti putovanje i u najudaljenije evropske destinacije krenuće od 3. oktobra i to četiri puta dnevno.

"Zadovoljstvo nam je da najavimo čak četiri nova polaska dnevno u smeru Mađarske", rekao je na prezentaciji nove linije Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Grbeša je za B92 rekao i da je u fokusu kompanije pružanje udobnosti i dodatne pogodnosti putnicima, pa u svakom autobusu obezbeđuju više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, ali i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Neka od vozila opremljena su i rampama za invalide.

FlixBus, inače, postoji od 2013. godine i putnicima nudi 350.000 autobuskih linija dnevno i 2.000 destinacija u 28 evropskih država, a poslovni model je takav da sarađuju sa regionalnim partnerima i autobuskim prevoznicima kakvi su u Srbiji Fudeks i Sirmijumbus.

Uz Zagreb i Ljubljanu, Budimpešta je treća destinacija na koju će voziti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: