Eurobanka EFG kreditira mala preduzeća

Izvor: S media, 26.Jan.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurobanka EFG kreditira mala preduzeća

Eurobanka EFG Grupa postaje glavni partner medjunarodnih finansijskih institucija u oblasti podrške malim i srednjim preduzećima (MSP) u Grčkoj i jugoistočnoj Evropi - Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj i Turskoj.

Ukupna sredstva za finansiranje MSP kroz saradnju Eurobanke EFG, Evropske investicione banke (EIB) i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), kao i kroz novi sporazum o saradnji sa Medjunarodnom finansijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << korporacijom (IFC), premašuju 1,4 milijarde evra.

Od ukupne sume, više od 800 miliona evra biće dodeljeno za investicije u Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj i Turskoj a ostalo je za ulaganja u Grčkoj, saopštila je danas Eurobanka EFG u Srbiji.

Ukupna do sada odobrena sredstva za sve zemlje gotovo su dostigla milijardu evra za finansiranje gotovo dve hiljade MSP.

Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eurobank EFG: 1,4 milijardi evra za finansiranje MSP

Izvor: EMportal, 26.Jan.2011

Eurobank EFG namenila 1,4 milijardi evra za finansiranje malih i srednjih preduzeća u Grčkoj i jugoistočnoj Evropi, to jest Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji i Turskoj, preko Evropske investicione banke, Evropske banke za obnovu i razvoj i Međunarodne finansijske korporacije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.