Izvor: RTV Pink, 27.Apr.2009, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreditna podrška Svetske banke Srbiji

Dinkić:Dodatnih 300 miliona dolara kredita Svetske banke. . . Srbiji će Svetska banka odobriti dodatnih 300 miliona dolara kredita, kao podršku budžetu u uslovima svetske ekonomske krize, zvanično je danas potvrđeno u Vašingtonu delegaciji Srbije, na sastanku sa izvršnom direktorkom Svetske banke Ngozi Okonjo - Iweala.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska banka u junu odobrava Srbiji 388 miliona dolara

Izvor: Poslovni magazin, 27.Apr.2009

Delegacija Srbije koja je u Vašingtonu razgovarala sa direktorkom Svetske banke zaduženom za infrastrukturu Keti Sijera dobila je uveravanja da će bord direktora Svetske banke i junu Srbiji odobriti 388 miliona dolara za izgradnju Koridora 10 na jugu Srbije, saopštilo je Ministarstvo ekonomije. "Ja...

Nastavak na Poslovni magazin...

SB: Kredit za Koridor 10 u junu

Izvor: B92, 27.Apr.2009

Vašington -- Bord direktora Svetske banke u junu će odobriti Srbiji 388 miliona dolara za izgradnju Koridora 10, izjavio je u Vašingtonu ministar ekonomije Mlađan Dinkić..."Na sastanku sa direktorkom Svetske banke zaduženom za infrastrukturu dobili smo uveravanja da će već u junu biti održan...

Nastavak na B92...

Još 300 miliona dolara kredita Svetske Banke

Izvor: Mondo, 27.Apr.2009

Srbiji će Svetska banka odobriti dodatnih 300 miliona dolara kredita, kao podršku budžetu u uslovima svetske ekonomske krize, zvanično je danas potvrđeno u Vašingtonu delegaciji Srbije.

Nastavak na Mondo...

Dinkić: Svetska banka će Srbiji odobriti još 300 miliona dolara

Izvor: 24sata, 27.Apr.2009

Dinkić je nakon sastanka sa izvršnom direktorkom Svetske banke Ngozi Okonjo-Iveala rekao da će time Svetska banka povećati Srbiji ranije dogovorenu kreditnu liniju od 600 miliona dolara.

Nastavak na 24sata...

Dinkic: U junu novac za Koridor 10

Izvor: Economy.rs, 28.Apr.2009, 01:37

Ministar ekonomije Mladjan Dinkic izjavio je danas u Vasingtonu da ocekuje da ce bord direktora Svetske banke u junu odobriti Srbiji 388 miliona dolara namenjenih za izgradnju Koridora 10 i da ce procedura za dobijanje tih sredstava biti skracena.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.