DODIK PRAVI EKONOMSKO ČUDO: 700 miliona je uloženo u GRAD KOJI JE PONOS RS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK PRAVI EKONOMSKO ČUDO: 700 miliona je uloženo u GRAD KOJI JE PONOS RS!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik prisustvuje u Doboju obeležavanju slave grada - Preobraženja Gospodnjeg.

Dodik je rekao da je Vlada Republike Srpske do sada uložila 700 miliona KM (oko 358 miliona evra)u Doboj, navodeći da su najvažniji projekti izgradnja auto-puta Banjaluka-Doboj i početak radova na auto-putu 5C.

On je najavio da će od septembra i Doboj učestvovati u merama Vlade koje će biti preduzete programima pronatalitetne politike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zadržavanja mladih u Republici Srpskoj.

Gradonačelnik Doboja Boris Јerinić istakao je da je u ovom gradu, mnogo toga urađeno na izgradnji infrastrukture i rekonstrukciji celog grada nakon katastrofalnih poplava.

Episkop zvorničko-tuzlanski Fotije poručio je da se svi trebamo kao Gospod preobraziti, poželivši napredak svim gradovima i odnik je juče otvorio autoput "Miloš Veliki" i najavio -pštinama u Republici Srpskoj. On je poručio političarima da budu istinske vođe svog naroda i dostojni zadatka koji obavljaju.

Obeležavanje krsne slave Doboja počelo je služenjem Svete arhijerejske liturgije u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla.

Kako je najvljeno, Dodik će u večernjim časovima, iza 20.00, prisustvovati u Trebinju svečanoj litiji koja će proći ulicama grada.

Dodik će večeras u 18.00 časova u Derventi prisustvovati i svečanosti obeležavanja 100 godina postojanja Fudbalskog kluba Tekstilac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dodik u Trebinju povodom slave grada

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2019

TREBINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovao je večeras u Hramu Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Trebinju prazničnom večernjem bogosluženju, kao i svečanoj litiji povodom Preobraženja - slave grada Trebinja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.