Čadež: Ekonomske mere Srbije dublje i detaljnije od mera u EU i okruženju VIDEO

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čadež: Ekonomske mere Srbije dublje i detaljnije od mera u EU i okruženju VIDEO

Beograd -- Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da su ekonomske mere Srbije u borbi protiv koronavirusa detaljnije i dublje od mera u EU i okruženju.

Čadež je rekao da je Vlada prihvatila 90 odsto predloga koje je privreda predložila i ono što privreda misli da je dobro da bi preživeli.

"Na sve to, ima još mera koje je Vlada donela i to pozdravljamo", rekao je on.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Rekao je da je najznačajnije u ovom periodu da se očuvaju mala i srednja preduzeća.

Čadež je rekao da nema značajnijih otpuštanja i da su velike fabrike koje su obustavile proizvodnju poslale radnike na plaćeno odsustvo.

"Kroz ove mere će moći da ih zadrže. Nema većih udara što se otpuštanja tiče", rekao je Čadež.

Opširnije u video-materijalu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VLADA PRIHVATILA 90 ODSTO PREDLOGA PRIVREDE" Čadež: "Ekonomske mere Srbije dublje i detaljnije od mera u EU i okruženju"

Izvor: Blic, 30.Mar.2020

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je da su ekonomske mere Srbije u borbi protiv virusa korona detaljnije i dublje od mera u EU i okruženju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.