CRNOGORCI U PROBLEMU Tri ili četiri gosta troše kao nekad jedan

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORCI U PROBLEMU Tri ili četiri gosta troše kao nekad jedan

Prema podacima Nacionalne turističke organizacije u Crnoj Gori ovog leta odmara 19 odsto više gostiju u odnosu na prošlu godinu, ali je finansijski efekat tek neznatno bolji.

Prema najnovijim podacima, juče je u Crnoj Gori odmaralo 142.514 turista, a procene s početka sezone premašile su očekivanja.

Predsednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović kaže da se u avgustu očekuje još vise gostiju zbog novonastalne situacije u Grčkoj.

"Podizanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << PDV-a sa 13 na 23 odsto Grčka postaje skupa destinacija i to će region da oseti i da se u značajno većem broju okrene prema Crnoj Gori i Hrvatskoj”, rekao je Radulović za podgoričku Pobjedu.

On je procenio, međutim, da će finansijski efekti biti neznatno bolji nego prošle godine.

"Ovogodišnja struktura gostiju je takva da manje troše nego prošlih godina. Sada tri ili četiri gosta troše kao jedan pre par godina“, rekao je Radulović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorci se žale: Troje potroši kao jedan pre

Izvor: Mondo, 25.Jul.2015

Prema podacima Nacionalne turističke organizacije u Crnoj Gori ovog leta odmara 19 odsto više gostiju u odnosu na prošlu godinu, ali je finansijski efekat tek neznatno bolji...Foto: MONDO/Predrag Vujić.. Prema najnovijim podacima, juče je u Crnoj Gori odmaralo 142.514 turista, a procene s početka...

Nastavak na Mondo...

Crnogorci se žale: Troje potroši kao jedan pre!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2015

Prema podacima Nacionalne turističke organizacije u Crnoj Gori ovog leta odmara 19 odsto više gostiju u odnosu na prošlu godinu, ali je finansijski efekat tek neznatno bolji...Prema najnovijim podacima, juče je u Crnoj Gori odmaralo 142.514 turista, a procene s početka sezone premašile su očekivanja...Predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.