Britanci se neće šišati kod frizera do 4. jula

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 13:35

Britanci se neće šišati kod frizera do 4. jula

London -- Britanci neće moći da idu kod frizera, posećuju pabove ili restorane do najranije 4. jula, izjavio je britanski ministar spoljnih poslova Dominik Rab.

"Od 4. jula najranije, razmotrićemo druge sektore, među kojima uslužne delatnosti, ali i ličnu negu poput frizerskih radnji", rekao je Rab za Skaj njuz.

On je rekao i da će oni koji ne mogu da rade od kuće od srede moći da se vrate na posao i dodao da se ova skromna izmena mera odnosi na građevince >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i one koji rade u proizvodnji.

Rab je najavio da će kompletna lista onih koji treba da se vrate na posao biti objavljena kasnije danas, kada će britanska vlada objaviti i strategiju na 50 strana.

U drugoj fazi vladinog plana, koja će početi najranije 1. juna, pojedine prodavnice bi mogle da budu ponovo otvorene.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.