Izvor: Danas, 08.Feb.2022, 12:00

Bogoljub Karić podneo zahtev za promenu datuma rođenja

Biznismen Bogoljub Karić danas je u saopštenju potvrdio da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi Kragujevca, kao nadležnom državnom organu, podneo zahtev za donošenje odluke o promeni upisa podatka o činjenici njegovog rođenja, tako što će se utvrditi da je rođen 17.1.1974. godine u Peći, a ne 17.1.1954. godine, kako je upisano u matičnoj knjizi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bogoljub Karić podnio zahtjev za promjenu godine rođenja

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2022

​Biznismen Bogoljub Karić danas je u saopštenju potvrdio da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi Kragujevca, kao nadležnom državnom organu, podnio zahtjev za donošenje odluke o promjeni upisa podatka o činjenici njegovog rođenja, tako što će se utvrditi da je rođen 17.1.1974. godine ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.