Izvor: Blic, 07.Feb.2022, 17:13

Bogoljub Karić odlučio da promeni godinu rođenja i tako se "podmladi" 20 godina, poslao i zvaničan zahtev: "Čovek nije star dok god se oseća mladim i sposobnim"

Bogoljub Karić je, u saradnji sa svojim advokatskim timom, gradskoj upravi grada Kragujevca predao zahtev za promenu godine rođenja u dokumentima, pa bi umesto 17. januar 1954. u ličnoj karti ovog biznismena stajala 1974. godina. To bi praktično značilo da je Karić mlađi za 20 godina.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogoljub Karić menja godinu rođenja? "Sposoban sam da živim kao 20 godina mlađi čovek"

Izvor: B92, 07.Feb.2022

Biznismen Bogoljub Karić traži od nadležnih organa da mu promene godinu rođenja i upišu da je 20 godina mlađi. Kako navode beogradski mediji, on smatra da stanje njegovih krvnih sudova dokazuje da je sposoban da živi kao daleko mlađi čovek...Naime, u saradnji sa svojim advokatskim timom, Karić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.