Zorana Mihajlović u Nišu: Nemam zvaničnu informaciju da je odbačena krivična prijava protiv Grčića

Izvor: JužneVesti.com, 07.Sep.2022, 09:15

Zorana Mihajlović u Nišu: Nemam zvaničnu informaciju da je odbačena krivična prijava protiv Grčića

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas u Nišu da nema zvaničnu potvrdu o tome da je odbačena krivična prijava protiv bivšeg direktora EPS-a Milorada Grčića. Kaže da je to pročitala u novinama i da “žena uvek poslednja sazna da je prevarena”.

Nijedan zvanični papir Ministarstvo nije dobilo od Tužilaštva za organizovani kriminal, tvrdi Mihajlović.

Možda je to ono da žena uvek poslednja sazna da je prevarena. Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tri prijave protiv njega. Jedna je Višem tužilaštvu u Beogradu zato što je na nezakonit način obavljao funkciju direktora, druga je Tužilaštvu za organizovani kriminal jer je neisitinama pravio paniku i treća je tom Tužilaštvu za sve ono što se desilo u decembru, zbog čega je država bila na ivici kolapsa, a nacionalna bezbednost ugrožena - objašnjava ministarka.

Smatra da nije pravedno ako je prijava zaista odbačena i podseća da država plaća stotine miliona evra zbog lošeg upravljanja EPS-om.

Jesam iznenađena ako je to tačno jer mislim da nema veze sa pravdom i zdravim razumom. To je ludost - poručuje Mihajlović.

Prema njenim rečima, situacija sa strujom u zemlji ne bi bila mnogo povoljnija i Srbija ne bi bila “na zelenoj grani” i da nije bilo takvog upravljanja EPS-om, ali bi sigurno bilo lakše.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.