Tepić:  Neko treba da odgovara što postrojenje  nije radilo 3 godine

Izvor: Beta Video, 21.Okt.2020, 15:33

Tepić: Neko treba da odgovara što postrojenje nije radilo 3 godine

BEOGRAD - Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je rekla ``loša vest`` je da za to što postrojenje za odsumporavanje, za koje je obezbedjeno 130 miliona dolara, nije radilo od februara 2017. godine kada je izgradjeno, neko treba da odgovara, medju kojima je prvi v.d. direktor EPS-a Milorad Grčić. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić: Grčić i zbog toga što je EPS zadužio za sedam milijardi ne sme da bude direktor EPS-a

Izvor: Beta Video, 21.Okt.2020

BEOGRAD - Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je rekla da Grčić i zbog postrojenja za odsumporavanje i zbog toga što je EPS zadužio za sedam milijardi ``ne sme da bude direktor EPS-a``, dodajući da ne postoji primer u Evropi da Elektroprivreda u nekoj zemlji posluje sa...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.