Kuvar sa dvora otkrio TAJNU: Kraljica Elizabete ovu voćku jede na poseban način, a razlog je BIZARAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2020, 09:45

Kuvar sa dvora otkrio TAJNU: Kraljica Elizabete ovu voćku jede na poseban način, a razlog je BIZARAN

Kuvar sa dvora otkriva tajne.

Britanska kraljica, 94-godišnja Elizabeta II, svakodnevno uživa u luksuzu koji je mnogima tek nedostižan san. Kako joj ništa ne bi nedostajalo, iz dana u dan brine "vojska" kućnih pomoćnika, stilista, čuvara, pa i - najboljih svetskih kuvara. Ipak, u luksuznom životnom stilu kraljice ništa nije obično, pa tako ni mnoge stvari na koje "obični smrtnici" najčešće niti ne obraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnju.

Naime, kako otkriva bivši kuvar kraljevske porodice, koji je za kraljicu obroke spremao 11 godina, Elizabeta odbija jesti banane na "normalan" način, tako da ih oguli i jednostavno - pojede. Za nju je to, govori kuvar, ponašanje poput - majmuna.

- Banane su morale biti izrezane na komadiće i rubovi su morali biti fino oguljeni, na to se baš pazilo, kako bi izgledali lepo. U kraljevskoj palati nepristojno je jesti bananu poput majmuna. Tamo se one jedu posebnim nožem za voće. Oguli se kora, po pola prereže po sredini, i tek se onda može nastaviti razgovor - otkrio je slavni kuvar.

Međutim, to nije jedino voće koje kraljica ne jede poput ostatka sveta.

- Isto je i sa jabukama. One se moraju izrezati na sitne komadiće. Svaka poslužena jabuka imala je izvađene koščice - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.