Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Čačku za petak najavljen novi protest Jedan od pet miliona

Protest "Jedan od pet miliona" u Čačku, šesti po redu, najvljen je za petak, 22. februar, u 18 časova, ispred spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću u centru grada.

Na protestu će govoriti profesor filozofije u čačanskoj Gimnaziji Dragan Matijević i sociološkinja iz Čačka Rada Karanac, najavili su organizaotri.

Proteste organizuju čačanski studenti koji studiraju u Beogradu.

Prvi protest "Jedan od pet miliona" u Čačku održan je 18. januara. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Proteste u Čačku podržale su sve opozicione stranke u tom gradu, Dveri, Grupa građana "Za napredniji Čačak", Nova Srbija, Demokratska stranka, Dosta je bilo, Pokret srpske omladine, kao i "Sindikat obrazovanja Čačak", koji je većinski sindikat prosvetnih radnika u tom gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.