U Rači sutra prvi protest Jedan od pet miliona

Izvor: Beta, 21.Feb.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rači sutra prvi protest Jedan od pet miliona

Prvi protest gradjana "Jedan od pet miliona" u Rači biće održan sutra, sa početkom u 18 časova, ispred Doma kulture u tom mestu, rekao je danas agenciji Beta poverenik Saveza samostalnih sindikata u Rači Tomislav Veljković koji je i prijavio održavanje tog skupa.Veljković je rekao da će gradjani posle okupljanja ispred Doma kulture krenuti u protestnu šetnju trotoarima ka semaforu na izlazu iz Rače.On je rekao da će biti i jedini govornik na sutrašnjem protestu u toj šumadijskoj opštini.Veljković je poznat po tome što je krajem 2017. godine bio otpušten kao tehnološki višak iz kotlarnice u opštinskoj upravi, iako je imao status uzbunjivača, jer je otkrio korupciju u Javnom komunalnom preduzeću Rača.On je u januaru 2018. godine po privremenoj meri Višeg suda vraćen na posao do okončanja sudskog spora koji je pokrenuo protiv opštine Rača.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prvi protest „1 od 5 miliona“ 22. februara u Rači

Izvor: Danas, 21.Feb.2019

Prvi protest građana "Jedan od pet miliona" u Rači biće održan sutra, sa početkom u 18 časova, ispred Doma kulture u tom mestu, rekao je danas agenciji Beta poverenik Saveza samostalnih sindikata u Rači Tomislav Veljković koji je i prijavio održavanje tog skupa. Članak Prvi protest „1 od...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.