TREBA ON DA PRIČA, ON JE MUŠKARAC... U senci sukoba Obradovića i Martinovića ostala još jedna SKANDALOZNA RASPRAVA (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Nov.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TREBA ON DA PRIČA, ON JE MUŠKARAC..." U senci sukoba Obradovića i Martinovića ostala još jedna SKANDALOZNA RASPRAVA (VIDEO)

U senci sukoba poslanika Dveri i SNS Boška Obradovića i Aleksandra Martinovića, ostala je oštra rasprava između njihovih stranačkih kolega Dragane Barišić i Ivana Kostića.

- Ma kako vas nije sramota da radite ovo godinu dana. Javio sam se tri minuta, ali mi nije dao reč - govorio je Kostić na sednici skupštinskog Administrativnog odbora. Međutim, rasprava se zahuktala.

- Vi gospođo, nemate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravo da pričate. Treba on da priča on je muškarac. Ma vi niste bre, za ovu Skupštinu bre. Ma opljačkali ste ovu državu... Ma stvarno, i brat, i tata, i Aleksandar Vučić - rekao je Kostić, koji je govorio i o "reketiranju".

Dok je poslanica nešto dobacivala Kostić joj je odgovorio:

- Ma ko je vas gađao, da prljamo ruke sa vama - rekao je on.

Međutim, ni tu nije bio kraj, jer je Obradović nastavio raspravu sa Martinovićem.

- Ma nemožeš da imaš sednicu ako nećeš da daš reč. Ne možeš da ponižavaš opoziciju, nije ovo tvoja skupština - rekao je Obradović.

Na to je poslanica SNS dobacila "hoćete nekoga da bijete ovde", a usledio je odgovor od Kostića.

- Ma ko koga bije. Muškarce treba biti, ma kojeg predsednika, ćuti tu bre više, brbljaš samo - rekao je Kostić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.