Izvor: Radio 021, 11.Jul.2020, 17:20

Srđan Nogo priveden na saslušanje, Viši sud demantuje da je u pritvoru

Samostalni poslanik i bivši član Dveri Srđan Nogo uhapšen je u Beogradu, a Viši sud je demantovao navode medija da mu je određen pritvor.

Nogo je najpre oko 11 sati saslušan u policijskoj stanici i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Ipak, on je odmah nakon policijskog, sproveden u tužilaštvo na saslušanje, piše "Nova.rs".

To je potvrdio i njegov advokat.

"Srđan Nogo priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je u Palatu pravde, gde čeka saslušanje kod tužioca, nakon što se ranije danas na poziv javio policiji u stanici Stari grad", rekao je njegov branilac Marko Pušica za Tanjug.

On je kazao da je Nogu u policijskoj stanici uručeno rešenje o zadržavanju do 48 sati.

Viši sud u Beogradu demantovao je da je Nogu određen pritvor, navodeći da takav predlog nije ni stavljen od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odnosno Srđan Nogo nije ni saslušan pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Srđan Nogo je prethodnih dana bio jedna od medijski najprisutnijih figura protesta na platou ispred Doma Narodne skupštine tokom kojih je u više navrata došlo do nasilja i uništavanja imovine.

Autor: FoNet,Nova

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.