Advokat: Srdjan Nogo večeras pušten na slobodu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2020, 15:45

Advokat: Srdjan Nogo večeras pušten na slobodu

Bivši član Dveri Srdjan Nogo, koji je danas saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je vršio nasilje i učestvovao u neredima koji su se dogodili tokom protesta ispred Narodne skupštine Srbije, pušten je na slobodu.

Ovo je za portal Nova.rs potvrdio i njegov advokat Marko Pušica, koji navodi da je Nogo pre nekih desetak minuta pušten na slobodu.

"Tužilaštvo je dalo predlog da se mom branjeniku odredi pritvor do 30 dana, ali je on odbijen. On je pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na slobodu večeras", rekao je Pušica.

Srdjan Nogo saslušan je danas u tužilaštvu zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na javnim skupovima.

Viši sud u Beogradu negirao da je Nogu određen pritvor

Viši sud u Beogradu odbacio je danas kao neistinite navode medija po kojima je poslaniku i bivšem članu Dveri Srđanu Nogu određen pritvor.

Iz suda su naveli da predlog za određivanje pritvora "nije ni stavljen od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu", odnosno da Nogo "nije ni saslušan pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu".

Mediji su ranije preneli da je Nogo tokom dana uhapšen u Beogradu, da mu je određen pritvor i odveden je u Palatu pravde.

Srđan Nogo je prethodnih dana bio jedna od medijski najprisutnijih figura protesta na platou ispred Doma Narodne skupštine tokom kojih je u više navrata došlo do nasilja i uništavanja imovine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Viši sud u Beogradu demantovao da je Srđanu Nogu određen pritvor

Izvor: Danas, 11.Jul.2020

Viši sud u Beogradu odbacio je danas kao neistinite navode medija po kojima je poslaniku i bivšem članu Dveri Srđanu Nogu određen pritvor.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.