Mediji: Uhapšen poslanik i bivši član Dveri Srdjan Nogo

Izvor: Beta, 11.Jul.2020, 15:52

Mediji: Uhapšen poslanik i bivši član Dveri Srdjan Nogo

Samostalni poslanik i bivši član Dveri Srdjan Nogo uhapšen je danas u Beogradu, preneli su mediji. Nogu je kako se navodi, odredjen pritvor i odveden je u Palatu pravde. Srdjan Nogo je prethodnih dana bio jedna od medijski najprisutnijih figura protesta na platou ispred Doma Narodne skupštine tokom kojih je u više navrata došlo do nasilja i uništavanja imovine. 
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Viši sud u Beogradu demantovao da je Srdjanu Nogu odredjen pritvor

Izvor: Beta, 11.Jul.2020

Viši sud u Beogradu odbacio je danas kao neistinite navode medija po kojima je poslaniku i bivšem članu Dveri Srdjanu Nogu odredjen pritvor.Iz suda su naveli da predlog za odredjivanje pritvora "nije ni stavljen od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu", odnosno da Nogo "nije ni saslušan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.