Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2022, 18:23

Povodom Svetskog dana porodice Dveri najavile da će u Skupštini Srbije tražiti zabranu gej parade

Pokret Dveri je, povodom Svetskog dana porodice koji se obeležava danas, saopštio da vlast u Srbiji "umesto da radi na merama populacione politike svake godine radi na promiciji homoseksualzma, a na gej paradama učestvuju mnogi državni funkcioneri, od premijerke do ministara u vladi".
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dveri najavile da će u Skupštini Srbije tražiti zabranu gej parade povodom svetskog dana porodice

Izvor: Beta, 15.Maj.2022

Pokret Dveri je, povodom Svetskog dana porodice koji se obeležava danas, saopštio da vlast u Srbiji "umesto da radi na merama populacione politike svake godine radi na promociji homoseksualzma, a na gej paradama učestvuju mnogi državni funkcioneri, od premijerke do ministara u vladi"."Srpski pokret...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.