Obradović: Pisma na 300 adresa u SAD, Evropi i Rusiji

Izvor: RTS, 18.Maj.2020, 13:40

Obradović: Pisma na 300 adresa u SAD, Evropi i Rusiji

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da je taj pokret poslao pismo o dešavanjima u Srbiji i njegovom štrajku glađu na 300 adresa u SAD, Evropi i Rusiji.
Kako kaže, time su želeli da ih stave na neku vrstu ispita, jer ako su za njih izbori 21. juna demokratski, onda "oni Srbiji ne žele dobro".

O svemu su, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na konferenciji ispred Skupštine Srbije, obavešteni i patrijarh Irinej i svi episkopi SPC, te dodao da će poslanici Dveri Dragan Vesović i Marija Janjušević ponovo pokušati da upute zahtev javnom servisu.
Obradović je rekao da se on i njegov kolega Ivan Kostić osećaju dobro, da imaju svakodnevne lekarske kontrole i da ostaju u štrajku insistirajući na zahtevima koji su, kako kaže, vapaj da se stvari u Srbiji promene.
Navodi da su rekli sve što su imali i da je sada ostalo samo ćutanje, te dodao da razmišljaju i o tome da više ne održavaju konferencije u 11 sati.
Osvrnuo se i na jučerašnji skup "Sloboda, sigurnost i pravda za sve", navodeći da je to slika Srbije kakvu Dveri žele - "bez skandiranja, parola, uvreda upućenih bilo kome...".
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.