Narodna poslanica iz Niša sa liste Dveri - POKS prešla u SNS

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2023, 17:12

Narodna poslanica iz Niša sa liste Dveri - POKS prešla u SNS

Sedmoro članova POKS-a, stranke koja je bila na listi sa Pokretom Dveri na poslednjim parlamentarnim izborima, prešli su u Srpsku naprednu stranku, a među njima je i narodna poslanica iz Niša Vesna Savović Petković.

To je saopštio predsednik izvršnog odbora SNS-a Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Glišić na današnjoj konferenciji, gde je predstavio i nove članove Spske napredne stranke.

Tako će Savović Petković od danas biti član SNS-a i njihove poslaničke grupe, a razlozi za to su, kako prenosi Danas, što po njenom mišljenju nije ispoštovana glavna politika stranke u kojoj je bila, a to je očuvanje porodice i suvereniteta Srbije.

Pozvavši na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije, oni su pogazili ono što je najbitnije, a to je porodica i sa takvima ne želim da budem u istoj stranci - rekla je Savović.

U objašnjenju je, kako navode, više puta ponovila da je "samo predsednik Aleksandar Vučić“ sposoban da privuče investicije, otvara nova radna mesta i poboljša životni standard.

Takođe je dodala da se za Kosovo i Meothiju treba boriti "baš kako to čini Aleksandar Vučić“.

Prema podacima sa zvaničnog sajta Narodne skupštine, Savović je rođena 1973. godine, po struci je građevinski inženjer, a za narodnu poslanicu izabrana je na predlog POKS-a, dok je nastupala kao samostalni poslanik, odnosno nije bila deo poslaničke grupe.

Takođe, član je Odbora za prava deteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.