Koalicija Dveri DSS u porodičnoj šetnji u Novom Sadu

Izvor: Beta OMS, 16.Apr.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija Dveri DSS u porodičnoj šetnji u Novom Sadu

U okviru republičke kampanje, predstavnici koalicije DVERI-DSS organizovali su u Novom Sadu, porodičnu šetnju, kao izraz svoje porodične politike, a koja se već godinama nalazi na prvom mestu u političkom programu Dveri.Predsednik Dveri, Boško Obradović, naglasio je da je porodična politika prioritet broj jedan za ovu koaliciju, i kada se DVERI i DSS budu pitali u Srbiji, osnovaće se ministarstvo za porodicu.Pažnja: Ovaj prilog nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri i DSS za osnivanje ministarstva za porodicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2016

U okviru pokrajinske kampanje, predstavnici koalicije Dveri-DSS organizovali su danas u Novom sadu, kako su nazvali, "porodičnu šetnju" u kojoj su pored građana učestvovale i bebe u kolicima...Tom prilikom predsednik Dveri Boško Obradović je poručio da je porodicna politika prioritet za ovu koaliciju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.