Hrkalović: Obradović me je brutalno vređao, Savez za Srbiju pokušao da se obračuna sa policijom i tužiocima

Izvor: Večernje novosti, 16.Dec.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrkalović: Obradović me je brutalno vređao, Savez za Srbiju pokušao da se obračuna sa policijom i tužiocima

Lokalne izbore u četiri opštine obeležilo je više incidenata, a najteži je zabeležen večeras u Lučanima, kada je lider Dveri Boško Obradović sa grupom partijskih saradnika oko 19.00 sati upao u policijsku stanicu u Guči Lokalne izbore u četiri opštine obeležilo je više incidenata, a najteži je zabeležen večeras u Lučanima, kada je lider Dveri Boško Obradović sa grupom partijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saradnika oko 19.00 sati upao u policijsku stanicu u Guči, posle čega je, prema medijima, ministar policije Nebojša Stefanović ponudio ostavku, a u toku je sednica vrha Srpske napredne stranke.Izjavu državnog sekretara Dijane Hrkalović povodom upada predstavnika Saveza za Srbiju u policijsku stanicu u Guči prenosimo u celini: „Predstavnici Saveza za Srbiju, predvođeni Boškom Obradovićem, večeras su nasilno upali u policijsku stanicu u Guči, kako bi se obračunali sa policijskim službenicima i sprečili ih u njihovom radu. Navodno, nezadovoljni privođenjem Lazara Đurovića, jednog od predstavnika njihovog Saveza, koji je doveden u stanicu po nalogu tužioca zbog sumnje da je danas napao novinara ispred jednog biračakog mesta, na najbrutalniji način želeli su da se obračunaju sa ljudima iz policije i tužilaštva, što predstavlja otvoreni udar na institucije države Srbije. Po svaku cenu su hteli da se obračunaju sa policajcima, ali i sa tužiocima koji su u tom trenutku uzimali izjavu od Đurovića u stanici. Apsolutno nisu birali sredstva kako bi sprečili da se zakon primenjuje jednako prema svima, ma ko se o njega ogrešio. Imajući u vidu da sam došla da obiđem policijske službenike i pružim im podršku zbog medijskih napada Boška Obradovića, u trenutku upada bila sam u policijskoj stanici, a kada sam na pristojan način pokušala da smirim situaciju, usledile su najbrutalnije uvrede od strane Boška Obradovića.PROČITAJTE I: NA LOKALNIM IZBORIMA VIŠE INCIDENATA: Đilasovi rasterivali birače, Dveri upale u policijsku stanicu Apsolutno me ne čudi što vređa jednu ženu, jer to je njihova već prepoznatljiva politika, pa zato i mogu da razumem. Ja ne tražim zaštitu za sebe, ali ne mogu da dozvolim da Boško Obradović i jedan deo funkcionera Saveza za Srbiju napadaju časne policajce, moje kolege koje predano i pošteno rade svoj posao. Ne mogu da gledam kako vređa i omalovažava policijske službenike samo zato što rade isključivo u skladu sa zakonom.“
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incidenti na izborima u Srbiji: Dveri upale u policijsku stanicu, Stefanović ponudio ostavku?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2018, 10:47

BEOGRAD - Lokalne izbore u četiri opštine u Srbiji u nedjelju obilježilo je više incidenata, a najteži je zabilježen sinoć u Lučanima, kada je lider Dveri Boško Obradović sa grupom partijskih saradnika oko 19.00 sati upao u policijsku stanicu u Guči, poslije čega je, prema medijima ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.